Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Videoland heeft weer een aantal films en series toegevoegd! Wij zetten de beste voor je op een rijtje, met onder andere Ex Machina en E.T. - The Extra Terrestrial!

Series

Naked Attraction

Je nieuwe partner uitzoeken aan de hand van zijn uiterlijk? Deze tindertaferelen worden naar een nieuw niveau getild in Naked Attraction, waar de kandidaten een van de zes naakte deelnemers moeten kiezen om mee op date te gaan. Seizoen 3 en 4 van het Britse datingprogramma staan nu op Videoland. Bekijk hier nog meer bizarre datingshows.

De Zeeuwse Leeuw

Miljonair Léon Overduilve baant zich een weg in de internationale olie en gasindustrie met zijn bedrijf OOS International. In deze documentaireserie zien we hoe de Zeeuw zijn provincie en woonplaats, Serooskerke, op de kaart probeert te zetten. Maar Léon gaat hier heel ver in en blijkt grenzeloze ambities te hebben.

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Films      

Love and Sunshine

Ally vangt de hond Sunshine op in haar huis en vindt troost in het beestje nadat haar verloofde haar aan de kant zet. Maar dan komt het vorige baasje van Sunshine, militair Jake, uit het niets zijn hond ophalen. Deze romantische film is perfect voor Valentijnsdag! Voor deze film zal je hem niet nodig hebben, maar er bestaat een site die je waarschuwt als er een hond doodgaat in een film!

Harvest Moon

Videoland bereidt zich goed voor op de Valentijnsdag-kijkers en voegt ook deze romcom toe. De verwende Jennifer komt erachter dat haar familie blut is. Ze reist af naar een boerderij waarin haar familie ooit investeerde. Tot grote ergenis van de knappe manager probeert Jennifer er een succes van te maken en verandert alles. 

Ex Machina

In de toekomst komt kunstmatige intelligentie tot leven. Een jonge man doet mee aan een experiment van een begaafde miljardair: ze testen kunstmatige intelligentie uit in het lichaam van een bloedmooie robotvrouw. Het experiment verandert in een psychologische uitdaging waarin de relatie tussen man en machine in het middelpunt staat.

E.T. - The Extra-Terrestrial

In deze klassieker ontdekt Elliot een wezentje in zijn tuin. De jongen noemt het buitenaardse schepsel E.T. en laat hem kennismaken met zijn broer en zusje. E.T. vermaakt zich wel op aarde, maar heeft ook erg heimwee naar zijn eigen thuis. De aardse atmosfeer zorgt ervoor dat E.T. zwakker wordt en ook Elliot voelt zich niet goed. Hun band is zo hecht geworden dat ze hetzelfde voelen.

Benieuwd naar wat er verder op tv is deze maand? Bekijk hier het tv-overzicht van februari! Liever een film op het grote scherm zien? Bekijk hier welke films er in februari uitkomen!

Lees verder