Ideaal! Deze website waarschuwt je als er een hond doodgaat in een film

Veronica Superguide logo
Ideaal! Deze website waarschuwt je als er een hond doodgaat in een film

Ideaal! Deze website waarschuwt je als er een hond doodgaat in een film

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Ben je ook zo iemand die spontaan in janken uitbarst als er een hond of een ander lief dier doodgaat in een film? En dan bij jezelf denkt: “Als ik dat van tevoren geweten had, dan had ik dit nooit gekeken?!” Nou, dan is er nu eindelijk een oplossing die je rivieren aan tranen kan besparen: de website Doesthedogdie.com houdt precies bij in welke films er trouwe viervoeters voortijdig aan hun einde komen.

Gaat Bello de pijp uit of niet?

In de handige zoekfunctie van Doesthedogdie.com kun je elk willekeurige film of serie invullen, en dan krijg je meteen het antwoord op de vraag die je graag vooraf beantwoordt ziet: Gaat Bello de pijp uit of niet? Daarnaast houdt deze trauma's voorkomende site ook bij wat voor andere dieren er wel of niet aan gaan in die film of serie die je op het punt staat te gaan kijken. Het hoeft niet eens om echt bestaande dieren te gaan, want Doesthedogdie heeft zelfs een aparte sectie voor dode draken.

30 redenen om toch maar niet naar Chernobyl te kijken

Maar je kunt het zo gek niet bedenken of Doesthedogdie waarschuwt je er wel voor: zo zijn er ook aparte secties voor “verpletterde hoofden”, “grappen over dikke mensen”, en “onthullingen dat de Kerstman niet bestaat”. Reuze handig dus, niet alleen voor ouders maar voor alle kijkers met een zwakke maag. Als we bijvoorbeeld de nieuwe HBO-serie Chernobyl erbij pakken, dan geeft Doesthedogdie je vooraf 30 goede redenen om diep na te denken of je dit wel wilt zien. Je bent gewaarschuwd!

Lees verder