Gotti, Kees & Co, Brimstone

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Gotti, Kees & Co, Brimstone

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Videoland voegde afgelopen week weer een mooie lading aan films en series toe. Zo kunnen we genieten van het nieuwe Kees & Co-seizoen en gooit de streamingdienst een aantal grote titels als Brimstone, Gotti en All Stars online. Wij zetten de leukste films en series voor je op een rijtje! 

Series

Kees & Co – seizoen 2

In het gloednieuwe seizoen - met Tina de Bruin die Chantal Janzen vervangt - is Kees niet te spreken over de luiheid van Coosje. Ze moet bijna alles doen in het huis en vindt dat iedereen wel wat meer de handen uit de mouwen mag steken. Door haar taken een beetje te verdelen kan Kees zelf een baan aannemen in de kantine van de lokale voetbalclub.

De Prijs van Beroemd Zijn

Beroemd zijn is zo makkelijk nog niet. Het leven van ’s werelds meest geliefde beroemdheden komt met hoogte- en dieptepunten. Deze documentaireserie belicht de levens van Prince, Johnny Depp en Robin Williams, die alles leken te hebben maar uiteindelijk een prijs betaalden voor hun succes. Vooral het verhaal rond Johnny Depp is lekker actueel, nu fans voor hem opkomen met #justiceforjohnnydepp.

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

Films

Waterboys

Misdaadboekenschrijver Victor (Leopold Witte) en zijn zoon Zack (Tim Linde) worden op dezelfde dag door hun vrouwen uit huis gezet. De mannen moeten zichzelf en hun relatie opnieuw zien uit te vinden tijdens een reis naar Schotland, waar ze heengaan ter promotie van Victors nieuwste boek. De film vertelt het grappige en ontroerende verhaal van een vader die maar niet volwassen wil worden en zijn zoon die het leven wat minder serieus zou moeten nemen.

Brimstone

Liz (Dakota Fanning) is een jonge vrouw met een gelukkig leven. Ze slaat op de vlucht nadat ze valselijk beschuldigd wordt van een misdaad. Een duivelse priester (Guy Pearce) achtervolgt haar en probeert alles te verwoesten wat Liz liefheeft. Maar Liz blijft niet bij de pakken neerzitten en vecht terug voor een beter leven waar zij en haar dochter recht op hebben.

Gotti

Gebaseerd op het waargebeurde verhaal van de familie Gotti, vertelt de film het verhaal van John Gotti (John Travolta), het hoofd van de maffiafamilie Gambino. Met John aan het roer ontpopte deze familie zich tot de machtigste Amerikaanse misdaadorganisatie aan het eind van de 20e eeuw. Zijn bijzondere persoonlijkheid gaf hem zelfs een celebrity-status.

All Stars

Al vijftien jaar lang verliezen 7 vrienden zich iedere zondag in hun gemeenschappelijke liefde: voetbal. Ondanks het grote plezier op de grasmat, groeien de vrienden uit elkaar doordat hun levens buiten het veld een steeds belangrijkere rol spelen. In de dagen voor en tijdens de 500e wedstrijd leren de jongens elkaar en de waarde van hun vriendschap kennen.

Ga je toch liever een avondje naar de bioscoop? Bekijk hier de bioscoopreleases van deze week.

Lees verder