Fans in actie voor Johnny Depp: #JusticeForJohnnyDepp

Door Redactie
Johnny Depp, Amber heard

De jarenlange soap tussen ex-geliefdes Johnny Depp en Amber Heard gaat nog wel even door. Eind vorige week doken er plots geluidsfragmenten op uit 2015, waarin Amber Heard toegeeft Johnny Depp te hebben geslagen. Fans springen nu voor de acteur in de bres met de hashtag #JusticeForJohnnyDepp

De nasleep van het huwelijk van Johnny Depp en Amber Heard duurt nu al langer dan het hele huwelijk zelf en daar kwam dit weekend weer een scène bij. In een geluidsfragment uit 2015 dat nu is uitgelekt, geeft Amber toe dat zij haar man heeft geslagen. "Het spijt me dat ik je niet, uh, met de platte hand in het gezicht sloeg, maar ik sloeg je, ik stompte je niet", gaf ze toe. Dit in tegenstelling tot wat ze zelf altijd beweerde: dat Johnny Depp de schuldige was.  

Gevolgen

Het management van Amber geeft aan dat de acteur fragmenten heeft weggelaten. Voor nu houden we het dus maar in het midden, maar feit blijft wel dat Johnny Depp de gevolgen van deze huwelijksproblemen enorm heeft gevoeld. Zo twijfelde WarnerBros of hij niet vervangen moest worden in de Fantastic Beasts-films, gaan de geruchten dat Zac Efron de rol van Captain Jack Sparrow overneemt en gisteren bleek dat de makers van de prequel van Charlie and the Chocolate Factory nu denken aan een vrouw voor de rol van Willy Wonka. 

In actie

Fans komen nu opnieuw in actie. Eerder tekenden ze massaal de petitie om Johnny Depp terug te laten keren in Pirates of the Caribbean en nu is de hashtag #JusticeForJohnnyDepp al bijna het hele weekend trending topic. Lees hier een selectie van die tweets.