Johnny Depp als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Johnny Depp als Jack Sparrow in Pirates of the Caribbean

Petitie gestart om Johnny Depp terug te zien in Pirates of the Caribbean

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Eind vorig jaar werd bekend dat Johnny Depp niet zou terugkeren als Jack Parrow in Pirates of the Caribbean. Maar als het aan de fans ligt, wordt die beslissing snel teruggedraaid!

Ontslag

Aan petities van overenthousiaste fans de laatste tijd geen gebrek: of het nu gaat om het teleurstellende laatste seizoen van Game of Thrones of de terugkeer van Loeki de Leeuw, de drempel om een handtekeningenactie te beginnen is steeds lager geworden. Ook de fans van Pirates of the Caribbean hebben hun weg naar petitiesite Change.org gevonden. Zij eisen dat Disney het ontslag van Johnny Depp terugdraait!

Kapitein

De actie is gestart door Femke. Zij schrijft: “Ik wil dat Johnny Depp blijft als Jack Sparrow, want hij maakte de films extra leuk. Een Pirates of the Caribbean 6 zonder Depp is ondenkbaar.” Haar petitie is inmiddels al bijna 14.000 keer ondertekend. Femke is overigens niet de enige die Depp terug wil zien als de excentrieke piraat. Ook ene Riza Siddiqui is een handtekeningenactie gestart om Disney op andere gedachten te brengen. “We zullen nooit een Pirates of the Caribbean-film kijken zonder onze kapitein”, zo licht hij de actie toe. Deze petitie is inmiddels ruim 4500 keer ondertekend.

Lees verder