Simone Kleinsma kondigt nieuw seizoen Kees & Co aan

Door Redactie
Kees en co Groepsfoto op de bank

Het aftellen naar het volgende seizoen van Kees & Co kan nu echt beginnen! Simone Kleinsma onthulde al eerder dat de nieuwe reeks vanaf 22 februari te zien zal zijn bij RTL 4 en Videoland. Alsof dat nog niet genoeg is om naar uit te kijken, lichtte de zender ook alvast een tipje van de sluier op over de aftrap van het nieuwe seizoen. Hierin zorgt de luiheid van schoondochter Coosje voor de nodige spanningen in huize Heistee. Als afleiding neemt Kees een baantje als kantinejuffrouw in de lokale voetbalclub. Maar of haar voetballende stiefkleinzoon Lars daar nu zo blij mee is…

‘Hysterisch’

Simone Kleinsma gaf op Instagram een kijkje achter de schermen van het nieuwe seizoen van Kees & Co. “Ik kan je wel zeggen, het wordt weer hysterisch met de familie Heistee”, zo belooft de hoofdrolspeelster van de populaire comedyserie.

Schokgolf

Het volgende seizoen van Kees & Co zal er trouwens net iets anders uitzien dan de fans gewend zijn. Chantal Janzen zal namelijk niet terugkeren in de rol van Coosje. Gelukkig heeft RTL al een prima vervanger gevonden: de schoondochter van Kees zal in het nieuwe seizoen worden gespeeld door Tina de Bruin, de actrice die onlangs een ware schokgolf veroorzaakte na haar vertrek uit Wie is de Mol!