21 Jump Street, Married at First Sight: Second Chance

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
21 Jump Street, Married at First Sight: Second Chance

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Videoland gooide eerder al alle (!) James Bond-films online en ook afgelopen week voegden ze weer een aantal nieuwe films en series toe. Wij zetten de leukste voor je op een rij!

Series

Married at First Sight: Second Chance

Na het megasucces van het RTL-programma Married at First Sight (qua kijkcijfers bedoelen we dan, op het gebied van de liefde was het een drama…), komt de zender met een heus vervolg. In Married at First Sight: Second Chance krijgen kandidaten waar het huwelijk van mislukte nóg een kans in de liefde. Dit keer hoeven Milly en Maxime uit seizoen 4, en Marcel uit seizoen 3, gelukkig niet meteen te trouwen.

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

The Blacklist seizoen 7

Nadat Raymond 'Red' Reddington is ontvoerd door Katarina Rostova heeft hij geen idee wie hij kan vertrouwen. Red bevindt zich in vijandelijk gebied en Liz zet alles op alles om hem zo snel mogelijk te vinden. Maar zij en de speciale eenheid hebben slechts een paar aanwijzingen... Inmiddels is een achtste seizoen ook al aangekondigd!

Films

De Belofte van Pisa

Sams (Shahine El-Hamus) oudere broer Mo en zijn vriend Soesi regelen een auditie voor hem bij het Muzieklyceum Zuid. Mo laat zijn broertje Sam bij IJssalon Pisa beloven dat hij zijn school afmaakt. Maar dan worden Mo en Soesi aangehouden voor een gewapende overval. Zonder de hulp van zijn vriend en broer begint Sam op het Muzieklyceum, waar hij de enige van Marokkaanse afkomst is.

Ben Hur

Prins Judah Ben-Hur (Jack Huston) wordt door zijn geadopteerde broer Messala (Toby Kebbell) beschuldigd van verraad. Alsof de beroving van zijn titel en de scheiding van zijn familie nog niet erg genoeg zijn, wordt Judah ook nog eens gedwongen tot slavernij. Na jaren keert hij terug voor wraak, maar dan vindt hij verlossing.

Circus of the Wild

Naar je eigen kat kijken gaat op een gegeven moment ook vervelen. In deze documentaire zien we alle soorten gedrag van dieren in het wild. Van berberapen met kattenkwaad tot ondeugende pinguïns, een hele waslijst aan dieren met hun opmerkelijke gedrag komt voorbij.

Nieuw op Videoland: deze films en series verschenen afgelopen week

21 Jump Street

Schmidt (Jonah Hill) en Jenko (Channing Tatum) zijn klaar met puberen en besluiten als echte volwassen mannen zich aan te sluiten bij de politie in het geheime Jump Street-team. Hun eerste opdracht is om undercover naar de middelbare school te gaan. Terug op school riskeren de twee vrienden hun leven met een onderzoek naar een gevaarlijke  drugshandel. 

Lees verder