Samantha de Jong, beter bekend als Barbie

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong, beter bekend als Barbie

Niet meer zwanger? 'Samantha de Jong had miskraam'

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

In een emotioneel bericht op instagram beschrijft Samantha de Jong dat ze een miskraam had en niet meer zwanger is. Althans: dat is zowat het enige dat je uit deze droevige post kan halen.

"We hebben maar heel even van je mogen genieten", schrijft Samantha over de baby die ze verwachtte met vriendje Maron Hill. "Zo welkom als je was, zo diep je al in ons hart zat... We missen je nu al en zullen altijd van je blijven houden ❤" 

Barbie en haar zwangerschap

De ex-realityster was sinds eind juli in verwachting. Eerder vertelde ze al openhartig over dit onverwachte zwangerschap. Hoewel ze gewoon anticonceptie gebruikte, raakte ze tóch zwanger en de baby was ondanks alles gewoon welkom. Er speelde echter nog meer rond Samantha: zo vertelde ze haar eigen ouders niet dat ze zwanger was. Dat moesten ze via instagram vernemen...

Miskraam

Alles wijst er nu dus op dat Samantha een miskraam kreeg. Ze schakelde reacties onder haar verdrietige insta-bericht overigens uit, maar fans laten via héél veel likes weten dat ze achter Samantha staan en haar zullen blijven steunen - daar gaan we dan maar van uit! 

Lees verder