Vader Ron de Jong met dochter Samantha de Jong

Veronica Superguide logo
Vader Ron de Jong met dochter Samantha de Jong

Barbie vertelde ouders én ex-man Michael niet dat ze zwanger was

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Samantha 'Barbie' de Jong verraste iedereen vorige week door te melden dat zij en vriendje Maron Hill een kindje verwachten. Haar eigen ouders en de vader van haar kinderen, ex-man Michael van der Plas, moesten dit echter via Instagram te weten komen. 

Dit onthult De Telegraaf vandaag. Samantha bracht haar vader Ron en moeder Cora niet persoonlijk op de hoogte van haar zwangerschap. Wie ook maar één van Barbie's vele realityseries op RTL keek, weet dat de relatie tussen haar en Ron en Cora - die een prominente rol kreeg - altijd supergoed was.

De ouders van Barbie

De Telegraaf noemt dit dan ook "bijzonder". "Omdat de band tussen ouders en dochter altijd erg goed is geweest. Zeker de laatste jaren, met alles wat er gebeurde in Samantha's roerige privéleven, waren zij altijd een grote steun voor haar." Hiermee doelt de krant op Barbie's zelfmoordpogingenRon en Cora in actie:

Ook Michael van der Plas wist niets

Nóg zo'n belangrijk persoon uit Samantha's leven (en natuurlijk die realityshows) is ex-man Michael van der Plas, met wie ze kinderen Angelina (6) en Milano (4) kreeg. Ook hij vernam het grote nieuws via insta. "Ik kon het eerst niet geloven", vertelt hij. "Samantha hoeft mij officieel niet op de hoogte te brengen, want het is mijn ex. Maar het is misschien wel zo netjes. We hebben toch twee kinderen samen..." De kids verblijven bij Michael, die de volledige voogdij over ze heeft.  Een andere ex, pornoster Rolf Tangel, heeft iets meer vertrouwen: hij vindt dat ze nu al een top-mama is

Samantha en Maron Hill

Michael liet zich eerder al negatief uit over Samantha's huidige vriend (en papa in spé) Maron Hill. Ook nu heeft hij geen goed woord over voor hun relatiekeuzes. "Als zij denkt dat dit het geschikte moment is om een gezin te gaan vormen met een jongen die ze nog maar net kent, dan zet ik daar mijn vraagtekens bij. Het is haar leven, dus ze moet het zelf weten, maar ik zou het nooit gedaan hebben." Michael hoopt dat zijn ex haar leven op de rit krijgt. "Dat ze weer de goede moeder voor haar eigen kinderen kan zijn, die ze voor de problemen en haar zelfmoordpogingen altijd is geweest."

Lees verder