barbie zwanger nieuws

Veronica Superguide logo
barbie zwanger nieuws

Breaking: Barbie zwanger!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Wat is dit voor een week!? Imanuelle Grives wordt opgepakt met 100 xtc-pillen en nu dit: Barbie zwanger. Ze deelde het nieuws, zoals je als (ex-)reality ster dat soort nieuws hoort te delen, via instagram. De vader is haar huidige vriend Maron Hill. Die vent die haar een roze Mercedes gaf. 

Verstandig!

Verstandiger dan we haar kennen, deed Barbie twee tests om echt dubbel te checken of het echt, echt, écht zo was voordat ze het bericht op instagram plaatste. Slimme meid. En... Met een indicator die aangeeft dat ze al meer dan 3 maanden zwanger is, wel zo snugger natuurlijk, want tot die tijd is een zwangerschap soms niet blijvend. 

Breaking: Barbie zwanger!

Onverwachts

Of wacht. Toch niet. Geen 3+ maanden, maar 3+ wéken. En zo kennen we de oude Barbie weer. Ze schrijft over de zwangerschap: „Met trots kunnen Maron en ik vertellen dat we papa en mama worden ben 5 weken zwanger het was onverwachts maar het is van harte welkom!!” Maron en Barbie zijn een half jaartje samen, mocht je het je afvragen. En nee, de bevruchting vond niet plaats vlak nadat de Mercedes was gegeven, we did the maths.

Al mama

Barbie heeft al twee kinderen met haar ex Michael van der Plas. Een jongetje en een meisje. Haar zoon en dochter zijn onder het gezag van de vader geplaatst omdat Barbie (onder andere) zelfmoordpogingen deed

Lees verder