Barbie krijgt Mercedes van haar vriendje ,raad de kleur!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Barbie krijgt Mercedes van haar vriendje ,raad de kleur!

Barbie krijgt Mercedes van haar vriendje, raad de kleur!

|
|

Laatste update:

Het is wel een leven vol ups en downs voor Barbie. Kregen we de laatste tijd vooral berichten over zelfmoordpogingen, nu is het leven weer even mooi dankzij een cadeau van haar vriend. Barbie heeft een Mercedes gekregen. Yep. Een roze. Of, sorry: een OMG roze!!!! Helaas is inmiddels alles door Samantha op privé gezet of verwijderd van Insta, maar geloof ons maar dat het ding een felroze cabrio was. 

Niet meer stuk

Haar vriend, Maron Hill (ja dat moesten wij ook even googelen), kocht het roze gevaarte voor zijn vriendin en parkeerde ‘m voor de deur van Barbie. Wij zouden een andere kleur prefereren. En een andere auto. Maar goed, gegeven paard moet je niet in de bek kijken. Barbie was er dolblij mee. Of zoals Barbie het zei: "OMG!! Het lijk deze week wel iedere dag 5 december staat ineens roze Mercedes voor de deur zo liefff dankje wel @maronhillofficial mijn dag kan niet meer stuk".

Verliefd

De realityster die bekend werd met Oh Oh Cherso, was de afgelopen jaren in slechte doen. Inmiddels is ze vier maanden samen met haar huidige vriendje Maron. Hij verschijnt de laatste tijd regelmatig aan haar zijde op haar instagram-foto's, en krijgt dan hetzelfde mooie filtertje dat Barbie zichzelf zo graag geeft. Want je bent Barbie's vriendje of niet. Kijk, dit zijn de lovebirds. En ze hebben matching lippen!

Lees verder