Barbie praat voor het eerst over zelfmoordpoging

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Barbie praat voor het eerst over zelfmoordpoging

Barbie praat voor het eerst over zelfmoordpoging

|
|

Laatste update:

In de nieuwe Privé doet Samantha de Jong, beter bekend als Barbie, een boekje open over haar zelfmoordpoging van een aantal weken geleden.

In het blad vertelt ze hoe ze haar kinderen vlak voor het naar school gaan afzette bij haar ouders om daar te ontbijten. “Dat deden we vaak zo, dan kon ik me even rustig verder aankleden. Ik ben terug naar huis gelopen. Daar pakte ik al mijn medicatie en nam dat in. Daarbij snoof ik ook nog een hoeveelheid cocaïne en die combinatie is levensgevaarlijk. Ik pakte een mes en sneed in mijn linkerpols.”

Nadat ze zichzelf in haar polsen had gesneden besloot Samantha toch haar tante te bellen voor hulp. “In mijn hand had ik nog mijn telefoon. Daarmee heb ik mijn tante gebeld en ik riep: ’Help mij, mijn polsen.’ Dat is het laatste wat ik deed, voordat ik helemaal van de wereld raakte. Zij had 112 en mijn moeder gewaarschuwd. Toen zij kwam binnenrennen en me vond, dacht ze eerst dat ik al dood was, ik was lijkbleek…”

Dat ze gevonden zou zijn door haar dochtertje klopt niet zegt ze zelf: "Dat is een regelrechte leugen!" Over waarom ze deze poging deed zegt Samantha: "Vanbinnen was ik eigenlijk al dood, zo’n gevoel. Overal las ik dat ik een slechte moeder ben en de hoer speel.” Ik voelde mij een hele slechte moeder, de kinderen verdienden beter. Door ooit mee te doen aan Oh Oh Cherso heb ik ze in de ellende gebracht.”

Lees verder