Samantha de Jong "Barbie" en Maron Hill

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Samantha de Jong "Barbie" en Maron Hill

Barbie vertelt alles over haar ongeplande zwangerschap

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Samantha de Jong is in het entertainmentblad Story erg openhartig over haar ongeplande zwangerschap. Barbie maakte vorige week bekend via haar Instagram dat ze ‘al’ 5 weken in verwachting is terwijl ze gewoon anticonceptie gebruikt. Weet ze zeker dat het niet gewoon mintjes zijn die ze slikt?

Anticonceptie werkt niet

Na haar 2 kinderen met ex-man Michael van der Plas is de blondine vaker zwanger geweest. Twee keer zou ze het kindje van ex-vriend Rolf Tangel hebben gedragen en het derde zou van hem of van Jordi Ossel zijn geweest. Alle 3 de keren besloot Samantha tot een abortus, maar deze baby blijft veilig op z’n plek. “Ik wist meteen: dit kindje wil ik houden. Maron en ik hadden al eerder over kinderen gesproken. Niet dat we dat op korte termijn wilden, maar we spraken meer over of de wens er is.” Maar zó snel had ze ook weer niet verwacht. “Ik slik trouw mijn anticonceptie. Maar die heeft kennelijk niet gewerkt. Dat is eerder ook al gebeurd.”

Kinderen weten van niks

Niet alleen haar ouders en ex-man kregen het nieuws via Instagram te horen, ook haar twee kinderen Angelina en Milano heeft ze nog niks verteld. “Dat doe ik pas wanneer de eerste 3 maanden achter de rug zijn.” Gelukkig mocht de rest van de wereld het wel al lekker vroeg weten. 

Familiecontact

De reden waarom ze op het moment nauwelijks contact heeft met haar liefdevolle familie is omdat haar broer ziek is. “Ik hou heel veel van hem en ik merk dat ik er slecht tegen kan om hem zo ziek te zien. Voor mijn eigen bestwil kom ik er dus niet. Gelukkig begrijpen mijn ouders en broer dat.”

Het hele interview met Samantha is te lezen in de nieuwe Story.  

Lees verder