WTF! Nicolas Cage speelt zichzelf in bizarre film

Door Redactie
Nic Cage

We zagen hem laatst schitteren in Pig, maar de acteur heeft ook flink wat missers op zijn naam staan en nu is hij terug: Nicolas Cage speelt de hoofdrol in een nieuwe film en uiteraard speelt hij niemand minder dan… zichzelf!

Nicolas Staged 

In de nieuwe film The Unbearable Weight of Massive Talent wil de iconische acteur zichzelf een rol krijgen in een Quentin Tarantino-film, maar hij heeft een immens grote som aan schulden liggen. Gelukkig is er een oplossing die hem 1 miljoen dollar rijker kan maken. Hij moet namelijk naar een verjaardagsfeestje gaan van een gevaarlijke superfan. Een Nic Cage-film is geen Nic Cage-film als er niet een enorme wending is, en ja hoor, ineens moet hij werken voor de CIA!

Wie niet weg is, is ge-memed

The Cage gaf een paar jaar geleden aan dat hij baalt van zijn beruchte meme-status, maar dat lijkt hij nu helemaal te zijn vergeten. De film is nog niet uit, maar de trailer zit nu al bomvol met meme-materiaal. Slechte punchlines? Check. Een bijzonder frappant kapsel? Check! Nic Cage? Dubbel check! We hebben geluk, want de acteur is nog lang niet klaar met acteren.  

The Unbearable Weight of Massive Talent is vanaf 22 april 2022 te zien in de bioscoop.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.