Nicolas Cage op de Independent Spirit Awards

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nicolas Cage op de Independent Spirit Awards

Nicolas Cage officieel gescheiden na bizar en stomdronken bliksemhuwelijk

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Dames, opgelet: Nicolas Cage is weer single and ready to mingle! Na een bliksemhuwelijk van maar liefst vier dagen (dat Nic en zijn inmiddels ex Erika Koike stomdronken bezegelden) is het officieel over en uit. 

Dat meldt roddelwebsite TMZ, die de scheidingspapieren, geïnitieerd door de acteergod, in handen heeft. De twee zijn met de afhandeling van hun scheiding - zo'n 69 dagen geleden trouwden ze in Vegas - langer bezig geweest dan met het huwelijk zelf. Cage hield het slechts vier dagen vol. Niet gek, als we de geruchten mogen geloven. 

Erika was geen lieverdje

Misschien had Cage vóórdat hij stomdronken 'ja' zei tegen Erika, eerst nog even in haar dubieuze verleden moeten duiken. Wat blijkt? Mevrouw is maar liefst twee keer aangeklaagd voor mishandeling, komt uit een vechtscheiding met een ander (weer mishandeling en geweld) en moest meerdere keren voor de rechter verschijnen wegens rijden onder invloed. 

Dronken Nicolas Cage

Nic en 'Bridezilla' verschenen zoals gezegd katjelam op hun eigen ceremonie. Uren daarna vlogen ze elkaar al in de haren (zie hierboven). Al met al zou al zou alle drama nu wel over zijn, zou je denken. Toch is Erika nog niet klaar met iedereens favoriete cultfiguur: ze eist alimentatie

Lees verder