Matthew Lewis in Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Matthew Lewis in Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 2

'Neville’ shockeert volgers: ‘er komt een nieuwe Harry Potter-film met originele cast’

|
|

Laatste update:

'Neville Longbottom' zette recent twitter in de hens met een wel érg aanlokkelijke tweet. Acteur Matthew Lewis meldde namelijk doodleuk dat er een nieuwe Harry Potter-film met de originele cast aankomt! 

Nu zijn we eerlijk gezegd een beetje immuun geworden voor dat soort 'geruchten' (ze komen wel vaker voorbij), maar als één van de OG-acteurs het zélf zegt, gaan we toch twijfelen. Neville-acteur Matthew Lewis zette namelijk de volgende veelzeggende tekst online: "New Harry Potter film with original cast to begin shooting in 2020".

Nieuwe Harry Potter-film?

Ugh, waarom doet hij dit?! Uiteraard - dat heb je inmiddels ook wel door - gaat het hier niet écht om een nieuwe Harry Potter-film. Matthew probeert zijn volgers gewoon keihard te trollen, maar wel voor een goed doel! Wie op zijn clickbait-linkje klikt, komt terecht op de officiële gov.uk-pagina. Hier kunnen inwoners van het Verenigd Koninkrijk zich inschrijven om te kunnen stemmen voor de komende verkiezingen. Veel Engelse volgers van Matthew konden zijn grap wel waarderen, de rest... niet zo.

Fantastic Beasts 3

Allemaal leuk en aardig, maar daar hebben we natuurlijk hélemaal niks aan. Tien minpunten voor Gryffindor! Gelukkig kunnen Potterheads wel naar een andere film uitkijken. Eentje die wel écht uitkomt. De derde Potter-prequel, Fantastic Beasts 3, zit namelijk volop in ontwikkeling. De schrijver van bijna alle Harry Potter-films heeft zich er zelfs bij aangesloten dus dat is enorm goed nieuws! En als het aan hoofdrolspeler Eddie Redmayne ligt, komt dít geliefde Harry Potter-personage terug

Fantastic Beasts 3 is vanaf 12 november 2021 in de bioscoop te zien.

Lees verder