Newt en Theseus Scamander in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Newt en Theseus Scamander in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Grote verandering voor Fantastic Beasts 3 (en dat is goed nieuws voor Harry Potter-fans)

|
|

Laatste update:

Na Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald verloor een deel van de Harry Potter-fans toch wel een beetje het vertrouwen in de prequel-franchise. Maar... Fantastic Beasts 3 probeert die Potter-magie nu terug te brengen!

Eerder konden we al melden dat Fantastic Beasts 3 aankomende lente begint met filmen en dat Newt Scamander (Eddie Redmayne) en co. een bezoek aan Rio de Janeiro gaan brengen. Daarnaast keren Jude Law en Johnny Depp officieel terug als lovers/rivalen Albus Dumbledore en Gellert Grindelwald. Wat we nu óók weten (via Deadline): een oude bekende voegt zich bij J.K. Rowling!

Fantastic Beasts 3

Heldin J.K. Rowling was in haar eentje verantwoordelijk voor het verhaal van Fantastic Beasts and Where to Find Them (2016). Ook schreef ze alleen het script van Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald (2018). Studio Warner Bros. gaf later toe dat vooral die tweede toch een beetje een tegenvaller bleek. En daar hebben ze iets op gevonden!

Harry Potter-schrijver

Het lijkt er namelijk sterk op dat WB de Fantastic Beasts-films een Potter-feel wil geven. Nog meer dan voorheen. Voor deel 3 voegt Steve Kloves zich namelijk bij J.K. Rowling om het script te schrijven. En dat is supergoed nieuws omdat hij óók bijna álle Harry Potter-films schreef (behalve The Order of the Phoenix). Hoe dan ook: mogelijk zien we dus meer van die typische, nostalgische Harry Potter-magie terug in Fantastic Beasts 3.

Fantastic Beasts 3 is vanaf 12 november 2021 in de bioscoop te zien.

Lees verder