fantastic beasts Newt Scamander Albus Perkamentus

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
fantastic beasts Newt Scamander Albus Perkamentus

Opnames Fantastic Beasts 3 kunnen beginnen; filmlocatie bekend

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Eind vorige maand liet een van de Fantastic Beasts 3-acteurs zich al ontvallen wanneer de opnames van deze film van start zouden gaan. Hij bleek het bij het juiste eind te hebben! Warner Bros (via Deadline) heeft de film namelijk officieel groen licht gegeven. Dat betekent dat Fantastic Beasts 3 inderdaad deze lente wordt opgenomen!

Fantastic Beasts 3 speelt zich af in Brazilië

De opnames van de derde Fantastic Beasts-film beginnen dus in de lente van 2020. EINDELIJK hebben we zekerheid! Aanvankelijk zouden de opnames afgelopen zomer beginnen, toen werden ze echter uitgesteld tot de herfst, tot ook dat uitstel niet voldoende bleek… Als de geruchten waar zijn, was J.K. Rowling namelijk nog druk bezig met het script voor Fantastic Beasts 3. Gelukkig lijkt iedereen nu tevreden en kunnen we los! Daar houdt het goede nieuws echter niet op. Het is inmiddels namelijk ook bekend waar de derde Fantastic Beasts zich zal afspelen: in Rio de Janeiro in Brazilië. Ditmaal maken we dus kennis met de Zuid-Amerikaanse tovenaarswereld. In de eerdere films bezochten we Parijs en New York.

Johnny Depp terug in Fantastic Beasts 3

Fantastic Beasts 3 wordt geregisseerd door David Yates, die ook de eerdere Fantastic Beasts-films en een aantal Harry Potter-films regisseerde. Hij is niet de enige oude bekende: we weten inmiddels gelukkig zeker dat Johnny Depp toch terugkeert als Gellert Grindelwald! Daarnaast zien we Jude Law als een jonge Albus Dumbeldore en vervult Eddie Redmayne de hoofdrol als Newt Scamander.

Fantastic Beasts 3 is vanaf 12 november 2021 in de bioscoop te zien.

Lees verder