Katherine Waterston en Eddie Redmayne in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Katherine Waterston en Eddie Redmayne in Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald

Eddie Redmayne wil dít Harry Potter-personage in Fantastic Beasts 3!

|
|

Laatste update:

Als het aan Newt Scamander-acteur Eddie Redmayne ligt, komt er een geliefd Harry Potter-personage terug op het witte doek in Fantastic Beasts 3. Maar... kan dat eigenlijk wel?

Fantastic Beasts 3 staat nog in de steigers dus een nieuw personage toevoegen zou écht nog wel kunnen. Als het aan Eddie ligt, mogen we ons voorbereiden op de 'terugkeer' van Hagrid! 

Hagrid in Fantastic Beasts 3

Eddie nam recent deel aan een Reddit AMA en gaf aan dat hij 'altijd Hagrid' zegt wanneer iemand hem vraagt welk Harry Potter-personage in Fantastic Beasts 3 moet komen. Maar, euhm, kan dat eigenlijk wel? Onze favoriete Hogwarts half-reus in het derde deel? Korte antwoord: jazeker! Het lange antwoord: dat wordt wel lastig...

Hogwarts

Het schijnt dat we in de derde Fantastic Beasts-film wat meer gaan zien van het vroegere Hogwarts en hoe Dumbledore (Jude Law) daar toen nog lesgaf. Dat is niet gek: één van de Harry Potter-schrijvers gaat zich namelijk bezighouden met het script. Aangezien de eerste twee Fantastic Beasts-films zich afspelen in de late jaren '20, lijkt het ons echter sterk dat Rubeus Hagrid een prominente rol kan spelen. Hij werd namelijk in 1928 geboren. Oké, het kán wel. Baby Hagrid klinkt namelijk ook wel tof! Of de makers moeten een flinke tijdssprong nemen voor deel drie - dan zien we Hagrid ook nog wel verschijnen.

Fantastic Beasts 3 is vanaf 12 november 2021 in de bioscoop te zien.

Lees verder