After Life Netflix Ricky Gervais hond

Veronica Superguide logo
After Life Netflix Ricky Gervais hond

YES! After Life van Ricky Gervais verlengd met derde seizoen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Netflix heeft de dramady After Life verlengd met een derde seizoen! En dat is razendsnel: de verlenging komt namelijk krap een week nadat het tweede seizoen van de serie van Ricky Gervais uitkwam op de streamingdienst.

Netflix deed Gervais een mooi aanbod

Ricky Gervais zijn wens komt uit! Netflix heeft namelijk (via THR) een derde seizoen van zijn After Life besteld. Daarnaast heeft Gervais ook een meerjarige algemene deal met Netflix afgesloten. Het is de bedoeling dat de gevatte komiek een aantal gescripte shows en stand-up-comedyspecials gaat ontwikkelen, exclusief voor de streamingdienst. "Ik was van plan om binnenkort met pensioen te gaan en dronken door mijn huis te dwalen totdat ik dood neer zou vallen, maar ik ben daar door de lockdown nu alweer klaar mee. Daarnaast deed Netflix me een aanbod dat ik niet kon weigeren," aldus Gervais.

Waar gaat comedyserie After Life over?

In After Life leidt Tony (Gervais) een perfect leven. Maar nadat zijn vrouw Lisa sterft, verandert Tony. Hij besluit alleen nog maar te doen en te zeggen wat hij wil! Hij ziet dat zelfs als een superkracht. Het blijkt echter verrekte lastig vol te houden als iedereen zo aardig doet… Seizoen 2 biedt eigenlijk meer van hetzelfde. En alhoewel dat misschien niet zo positief klinkt, is dat in het geval van After Life helemaal prima.

De eerste twee seizoenen van After Life staan nu op Netflix. Wanneer we dit derde seizoen mogen verwachten, is nog niet bekend.

Lees verder