After Life, seizoen 2, vervolg

Veronica Superguide logo
After Life, seizoen 2, vervolg

Ricky Gervais hoopt nu al op derde seizoen After Life

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Het tweede seizoen van After Life staat nog niet eens een week op Netflix of bedenker Ricky Gervais kijkt al uit naar een derde seizoen. Niets is nog zeker, maar hij ziet een vervolg wel zitten.

Het zou wel de eerste keer zijn dat een serie van Ricky een derde seizoen zou krijgen. "Het is de eerste keer ooit dat ik mezelf een derde seizoen zie doen omdat ik van de wereld erin houd. Er zijn zo veel sterke personages", legt de komiek uit aan Deadline. "Ik denk dat er zes personages zijn die een eigen sitcom zouden kunnen hebben en daarin de hoofdrol kunnen spelen. Zelfs de locatie is in mijn ogen een personage."

Zegen gegeven

De komiek, die zelf de hoofdrol van de rouwende man speelt, wil het wel alleen doen als de kijker er ook op zit te wachten. "Het moet een geëist vervolg zijn. Netflix moet zeggen: we willen echt dat je een derde seizoen maakt. Dan doe ik het. Ik doe het niet gewoon om het te doen. Ik doe het niet om te worden betaald. Ik moet zeker weten dat veel mensen er plezier van hebben." Onze zegen heeft ie alvast.

Geen happy end

Maar, zo maakt hij duidelijk, kijkers moeten niet hopen op een 'eind goed, al goed'. "Ik haat dat ding uit romcoms dat ze elkaar zoenen en daarna nog lang en gelukkig leven. Doen ze dat echt? Hoe weten we dat?", vraagt hij zich af. "Ik wil geen mooie strik om alles doen en dat iedereen trouwt en een mooie leeftijd bereikt. Dingen gebeuren nu eenmaal."  

Het tweede seizoen van After Life staat nu op Netflix.

Lees verder