Ricky Gervais tijdens Golden Globes 2020

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ricky Gervais tijdens Golden Globes 2020

Burn: Ricky Gervais roast Hollywood tijdens Golden Globes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Vannacht stond Hollywood weer in het teken van de Golden Globes. En er werden niet alleen prestigieuze film- en televisieprijzen uitgedeeld, maar ook snoeiharde beledigingen!

Theekransje

Vorige maand gingen BN’ers en comedians als Henry van Loon, Waylon en Ferry Doedens er met gestrekt been in tijdens The Roast of Ali B. Maar dat was een gezellig theekransje vergeleken met de openingsspeech van Ricky Gervais tijdens de Golden Globes. De Britse komiek mocht voor de vijfde keer het prestigieuze Hollywood-gala aan elkaar praten. Maar daarbij spaarde hij zijn opdrachtgevers en zijn collega’s bepaald niet. En afgaande op de geschokte reacties van sommige Hollywood-sterren werden de snoeiharde grappen niet door iedereen gewaardeerd!

Megaflop

Gervais grapte dan ook over zaken die Hollywood het liefst onder het tapijt schuift: de celstraf voor Desperate Housewives-actrice Felicity Huffman, de mysterieuze dood van Jeffrey Epstein en de onwaarschijnlijke megaflop van Cats. Gelukkig waren er genoeg vakgenoten die wel konden lachen om het verbale vuurwerk van de Brit. En wat wil je met een prachtgrap als: 'Once Upon a Time... in Hollywood was bijna drie uur lang. Leonardo DiCaprio ging naar de première en toen de film was afgelopen was zijn date te oud voor hem'?

Lees verder