Ali B in The Voice of Holland op RTL 4

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Ali B in The Voice of Holland op RTL 4

Preview Roast of Ali B: 'Ali is de grootste nep-rapper van ze allemaal!'

|
|

Laatste update:

Vanavond in de Comedy Central Roast of Ali B vertelt Johan Goossens even aan de rappers Brace, Willie Wartaal en natuurlijk Ali B, hoe "niet-stoer" ze zijn. Niet alleen Ali B wordt hier belachelijk gemaakt: zijn vrouw Brechtje krijgt er ook van langs!

Brechtje? Flikker toch op man!

Nadat rapper Brace door Johan Goossens wordt uitgemaakt als "goede posterboy voor diabetes type 2", is Ali B aan de beurt. "Ali, jij bent toch écht de grootste nep-rapper van ze allemaal. Ik las dat jouw vrouw Brechtje heet. Nou dan ben je meteen al af, man. 'Hier is Tupac, met zijn vrouw Brechtje,' ach flikker toch op man!" zegt de keiharde Goossens. Ook Peter Pannekoek houdt zich niet in: zelf zit hij niet tussen de roasters, maar in een pittige video kon hij het niet laten: hij roast Ali B en zelfs z'n dode vader wordt erbij gehaald.

Broodje Ali B met knoflooksaus

Onder andere Henry van Loon en Sanne Wallis de Vries krijgen vanavond de eer om er op los te roasten. Kun je niet langer wachten? Hier zijn 7 gênante momenten van Ali B, alvast als voorpret! Bekijk hieronder een video van Henry van Loon, die al klaar staat om Ali B compleet te verpulveren:

The Comedy Central Roast of Ali B zie je vanavond om 20.30 uur op Comedy Central!

Lees verder