Felicity Huffman en William H Macy bij de rechtbank

Veronica Superguide logo
Felicity Huffman en William H Macy bij de rechtbank

Desperate Housewives-actrice Felicity Huffman de cel in na omkoopschandaal

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Dit voorjaar was Hollywood in de ban van een groot omkoopschandaal. Actrice Felicity Huffman is de eerste verdachte die achter tralies verdwijnt!

Brief

Tientallen mensen, waaronder een aantal Hollywood-sterren, zouden zich schuldig hebben gemaakt aan het omkopen van universiteitsmedewerkers om hun kinderen op een betere school te krijgen. Actrice Felicity Huffman was de eerste die zich voor de rechter moest verantwoorden. De actrice uit Desperate Housewives betaalde 15.000 dollar om ervoor te zorgen dat alle foute antwoorden van de toelatingstest van haar dochter gecorrigeerd werden. Huffman bekende schuld en noemde de beslissing in een brief aan de rechter ‘de grootste fout uit haar leven’.

Uitglijer

Hoewel Felicity Huffman spijt betuigde, kwam ze er niet licht mee weg. Zij werd door de rechtbank veroordeeld tot een celstraf van veertien dagen, een boete van 30.000 dollar en een taakstraf van 250 uur. Dat belooft weinig goeds voor Lori Loughlin. Deze actrice zou 500.000 dollar hebben betaald zodat haar twee kinderen werden toegelaten op de University of South California. Deze uitglijer kostte haar onder meer haar rol in de Netflix-serie Fuller House. Gelukkig kan zij zich nu wel voorbereiden op een eventuele reboot van Orange is the New Black...

Lees verder