Yes! Netflix onthult trailer én datum Russian Doll seizoen 2

Natasha Lyonne als Nadia in Russian Doll
© Netflix

We moesten er héél lang op wachten, maar binnenkort verschijnt eindelijk het tweede seizoen van Russian Doll. De komische dramaserie staat vanaf 20 april op Netflix en hier zie je de eerste trailer.

Russian Doll was in 2019 één van de leukste series op Netflix. Nadia Vulvokov (Natasha Lyonne) komt op haar 36ste verjaardag te overlijden, maar even later wordt ze wakker aan het begin van haar party. Wat ze ook doet: ze komt steeds ongelukkig om het leven, en onderzoekt hoe ze kan ontsnappen.

Mysterieuze dramedy

Aan het einde van het eerste seizoen wist Nadia de tijdlus te doorbreken, met hulp van haar nieuwe vriend Alan (Charlie Barnett). In Russian Doll seizoen 2 krijgt het duo een nieuw probleem: ze reizen door de tijd zonder dat ze er zelf invloed op lijken te hebben.

Het is vrij uniek dat er drie jaar tussen het eerste en tweede seizoen van Russian Doll zit, maar de nieuwe tijdreizen van de cynische Nadia zijn behoorlijk welkom!

Luister ook onze podcast Bankplakkers, met kijktips en het laatste nieuws! Deze week bespreken we De Harry Potter-quiz, The Bubble en Julia. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Je ziet Russian Doll seizoen 2 vanaf 20 april op Netflix.