Netflix verlengt Russian Doll met tweede seizoen van 8 afleveringen

Veronica Superguide logo
Netflix verlengt Russian Doll met tweede seizoen van 8 afleveringen

Netflix verlengt Russian Doll met tweede seizoen van 8 afleveringen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Nadia Vulvokov blijft gewoon nog een seizoen langer opgesloten in haar time loop! Actrice Natasha Lyonne en content-onderdirecteur van Netflix, Cindy Holland, hebben in een gesprek met Recode namelijk bevestigd dat er een tweede seizoen van Russian Doll aankomt.

Russian Doll als moderne Groundhog Day

Het eerste seizoen van Russian Doll is sinds februari van dit jaar op Netflix te zien. De hoofdrol in de serie wordt vertolkt door Natasha Lyonne , die je kunt kennen als Nicky uit Orange is the New Black. Zij kruipt voor Russian Doll in de huid van Nadia Vulvokov, die op haar 36e verjaardag overlijdt. Het lot lijkt echter andere plannen met haar te hebben, zo moet ze haar verjaardagsfeest en dood steeds opnieuw beleven. Met andere woorden: Nadia zit vast in een time loop, net zoals Bill Murray in de klassieker Groundhog Day. En dat leverde een enorm vermakelijke Netflix-serie op! We zijn daarom ook blij dat Russian Doll verlengd is met een tweede seizoen.

8 nieuwe afleveringen van Russian Doll op Netflix

Helaas hebben we nog geen releasedatum voor seizoen 2 van Russian Doll. Wel is inmiddels duidelijk dat het tweede seizoen van de serie gemaakt wordt door Lyonne en Amy Poehler. Ook weten we al dat er weer acht afleveringen besteld zijn, net als bij de eerste reeks. Benieuwd geworden naar de serie? Wij plaatsten een poosje geleden de eerste trailer van Russian Doll voor je!

Lees verder