The Crown seizoen drie teaser trailer onthult releasedatum

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
The Crown seizoen drie teaser trailer onthult releasedatum

The Crown seizoen drie teaser trailer onthult releasedatum

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

Het langverwachte derde seizoen van The Crown laat gelukkig niet al te lang meer op zich wachten! Middels een teaser trailer heeft Netflix laten weten dat we vanaf 17 november weer mogen genieten van het wel en wee van het Britse koningshuis in The Crown. Had Tobias Menzies dus toch gewoon gelijk!

The Crown seizoen 3 releaset op 17 november

Het aftellen is begonnen: vanaf 17 november kun je seizoen 3 van The Crown op Netflix checken. En dat werd ook wel tijd zeg! Seizoen 2 is namelijk al sinds eind 2017 te zien... In deze twee laaaaange jaren hebben we ons enorm zitten verheugen op de derde reeks van The Crown. En met goed recht, zo blijkt! Dit seizoen bestrijkt namelijk de roerige jaren tussen 1964 en 1977. Deze periode beslaat onder meer het doorbreken van The Beatles en de Engelse winst op het WK van 1966. Ook maakt Camilla Parker Bowles haar opwachting... Spannend!

De nieuwe cast van The Crown seizoen 3

Het derde seizoen van The Crown krijgt een geheel nieuwe cast. Oscar-winnares Olivia Colman kruipt in de huis van Queen Elizabeth II. Zij neemt de rol over van Claire Foy. Tobias Menzies, Ben Daniels en Helena Bonham Carter spelen op hun beurt respectievelijk Prince Philip, Lord Snowdon en Princess Margaret. Zij zijn overigens ook (bijna?) allemaal te zien in het vierde seizoen van The Crown, dat in 2020 verwacht wordt. Eerst echter maar eens lekker aftellen tot seizoen 3. Wij helpen je daar graag een handje bij: 17 november is namelijk nog 96 nachtjes slapen!

Lees verder