Olivia Colman als koningin Elizabeth in The Crown

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Olivia Colman als koningin Elizabeth in The Crown

Oepsie! Netflix zet trailer The Crown seizoen 3 per ongeluk online

|
|

Laatste update:

Arigatō, Netflix! De Japanse tak van de streamingdienst zette gisteren per ongeluk de trailer van het derde seizoen van The Crown online. Dat bleef natuurlijk niet onopgemerkt... Aangezien het leed dus al geleden was, besloot Netflix de trailer zojuist maar wereldwijd op YouTube te knallen!

The times are changing in The Crown seizoen 3

Na die eerdere teaser trailer - waarin we de Queen hoorden spreken - is er eindelijk dus meer bewegend beeld van The Crown seizoen 3! De trailer hieronder geeft al een aardig beeld van het verhaal.

De trailer voor het derde seizoen van The Crown begint met de viering van het zilveren jubileum van Elizabeth. Daarbij wordt duidelijk dat de Queen erg twijfelt over haar rol als staatshoofd. Logisch, want het Verenigd Koninkrijk maakt nogal een turbulente tijd door. Neem bijvoorbeeld de mijnbouwopstanden in 1972 en 1974. En dan hebben we het nog niet eens over alle strubbelingen in de koninklijke familie!

Pfff... Geen wonder dat Olivia Colman haar baan de slechtste ter wereld noemde...

Nieuwe cast voor derde seizoen van The Crown

In dit derde seizoen van The Crown zie je een fonkelnieuwe cast voorbij komen, zo wordt koningin Elizabeth de komende twee seizoenen gespeeld door Olivia Coleman. Andere rollen zijn weggelegd voor Tobiaz Menzies als prins Philip, Ben Daniels als Lord Snowdon en Helena Bonham Carter als prinses Margaret. Wij zijn enorm benieuwd zij het ervan af gaan brengen!

Seizoen 3 van The Crown is vanaf 17 november te zien op Netflix.

Lees verder