Onmogelijke Duetten

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Onmogelijke Duetten

Nederland valt voor Onmogelijke Duetten!

|
|

Laatste update:

SBS6 heeft er een dikke hit bij! Televisiekijkers zijn lyrisch over de show Onmogelijke Duetten. Nick en Simon helpen Nederlandse artiesten om een 'duet' op te nemen met een overleden (of onbereikbare) idool.

In Onmogelijke Duetten zingen bekende artiesten samen met zangers/zangeressen die (vaak) niet meer onder ons zijn. Beelden van de artiesten worden samengevoegd in een nieuwe videoclip, en de resultaten zijn verbluffend. Na de eerste uitzending leek Onmogelijke Duetten meteen een dikke hit en de reacties op de tweede aflevering lijken dit te bevestigen.

Onmogelijke Duetten is een hit!

Jim Bakkum trapte de uitzending af, door ‘samen’ met Bon Jovi Bed of Roses te zingen.

Glennis Grace volgde Jim op, met een duet met Selena. Deze tragische artieste werd in 1995 doodgeschoten door een vriendin. Haar verhaal werd recent verteld in de Netflix-serie Selena: The Series.

René Froger volgde met Frank Sinatra’s My Way. Froger vertelde dat het een emotioneel moment voor hem was. Toen hij dit nummer op jonge leeftijd zong werd hij door zijn vader gecorrigeerd: "Waarom zing je een nummer van iemand die al een heel leven achter zich heeft?" In 2021 deed Froger het alsnog.

Onmogelijke Duetten terugkijken?

Helaas is de show niet terug te kijken via Kijk.nl, dus als je Onmogelijke Duetten terug wilt zien zul je dat via de ‘terugkijk’-optie van je televisie-aanbieder moeten doen. Voor SBS is het waarschijnlijk óók vervelend, want na het spetterende begin van vorige week lijkt de zender weer een hit in handen te hebben.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nick en Simon gaan momenteel erg lekker! Op NPO1 is hun documentaireserie Nick, Simon & Kees: Take a Chance on Me een behoorlijke hit. Wekelijks kijken meer dan een miljoen mensen naar hun zoektocht naar de muziek van Abba.

Ze vervingen Jan Smit in 2020 als presentator van Beste Zangers, waar Onmogelijke Duetten wel een béétje op lijkt. Na twee afleveringen lijkt SBS 6 in elk geval weer goud in handen te hebben (en dit keer eens niet door de familie Meiland).

Onmogelijke Duetten is iedere zondag te zien op SBS6, vanaf 21:35.

Lees verder