Mr. T's Flavorwave Oven en 5 andere bijzondere producten van acteurs

Door Redactie
Mr. T's Flavorwave Oven en 5 andere bijzondere producten van acteurs

Als acteur of actrice wil je ook wel eens wat anders dan je scriptje leren en je regeltjes opzeggen ('ja' zeggen tegen de juiste rol is ook een vak) Misschien droom je van een eigen kledinglijn of hoop je dat ze een duur horloge naar je vernoemen. Deze 6 celebs dachten een goed idee te hebben, en sommige hadden dat ook. Maar niet iedereen. Kijk en huiver!

Sylvester Stallone’s High Protein Pudding

Jep, hij kon Sylvester Stallone’s Buff Bars maken, of Stallone’s High Protein Super Shake, maar nee. Pudding. Dit product kwam in 2004 op de markt en bediende een heel select groepje mensen die graag rondloopt met een opgepompte stierennek en een blik pudding. Hier eet Mr Stallone, bekend van zijn vele vechtfilms, een blikje met Larry King:

Shaq Fu

Het klinkt als een Japanse aftrek-techniek, maar Shaq Fu was een computerspel waarin de beroemde basketballer een karate-meester speelt. Resultaat was een vreemd, maar vooral bijzonder slecht computerspelletje. Zo slecht, dat het cultstatus bereikte en met een crowdfunding wordt inmiddels gezorgd voor een nieuwe versie.

Mary-Kate and Ashley Aquafresh BubbleCool Toothpaste

Mary-Kate en Ashley Olsen hebben meer geld gemaakt met producten dan met hun acteerwerk. Ze hebben spelletjes, een magazine, CD’s, kleding, kortom, allemaal spullen die je niet wilt hebben. Maar het meest weerzinwekkende (na het Mary-Kate en Ashley dekbedovertrek) is de Mary-Kate and Ashley Aquafresh BubbleCool tandpasta. De meiden waren 17 jaar toen ze de tandpasta-markt wilden veroveren, want daar lag ook nog wel wat geld, en dus de verpakking werden foto’s van de twee gezet van toen ze 13 waren. Want tsja, die tienermeisjes wil je toch even meepakken. Vooral de smaak schijnt afschuwelijk te zijn geweest. 

Mr. T FlavorWave Oven Turbo

Voor $120 had je ‘m in huis: Mr. T FlavorWave Oven Turbo. In tenenkrommende infomercials zag je Mr. T zijn oven aanprijzen. Maar eerst sprong hij door een deur, om daarna tegen de vrouw in de keuken te zeggen dat hij nú moest eten, en hoe zou ze dat voor elkaar krijgen? Verrassing, het lukt allemaal met Mr. T FlavorWave Oven Turbo. Kijk maar (vanaf 2:45 komt Mr. T ‘acteren’)

Danny DeVito’s Limoncello

DeVito kwam een keer goed aangeschoten bij het programma The View en maakte van een nood een deugt. De limoncello schijnt daadwerkelijk best goed te zijn, maar is heel moeilijk te vinden. Hij heeft wel een Jingle. Een echte, ouderwetse jingle. Luister ‘m hier:

Snooki’s Happy Feet

Ken je haar nog? Snooki uit Jersey Shore? Toen ze nuchter was na de serie (we gokken dat het een jaar of twee heeft geduurd voor ze door de blaastest kwam) ging ze schoenen ontwerpen. Of nou ja, schoenen.... Pantoffels. Maar volgens Snooki kon je er zeker op naar buiten. Of je in het openbaar gezien wilt worden met de monsters is een tweede... De slofschoenen moesten een gat in de markt zijn, maar goed, veel lijkt een goed idee met vijftien glazen wijn op.