Snooki ziet Jersey Shore-reboot wel zitten

Door Redactie
Snooki ziet Jersey Shore-reboot wel zitten

Realityster Snooki heeft wel oren naar een reünie met haar Jersey Shore-vrienden. Dat vertelt Nicole Polizzi, zoals ze eigenlijk heet, aan E!.

Terug op de buis

Sowieso lijkt het er behoorlijk op dat Sooki graag weer op de buis wil verschijnen. Kijk maar naar haar Instagram-post hieronder. En heb je heimwee naar de reality-ster, check dan een compilatie van haar Jersey Shore-tijd hierboven.

MTV

Jersey Shore was van 2009 tot en met 2012 te zien op MTV. De realityshow draaide om een groep vrienden van Italiaans-Amerikaanse afkomst in New Jersey, die vooral veel feestten en ruzie maakten. Naast Snooki waren onder meer Mike 'The Situation' Sorrentino, Jenny 'JWoww' Farley en Paul 'Pauly D' DelVecchi vaste gezichten van de serie. Met Jenny maakte Nicole later nog een spinoff, Snooki & JWoww.

Kids

Alhoewel Snooki een terugkeer naar Jersey Shore wel ziet zitten, wil ze niet dat zoon Lorenzo (5) en dochter Giovanna (2) ooit opduiken in een realityshow. "Absoluut niet, ik zou ze afmaken", aldus de kleine Amerikaanse. "Ze moeten dokter worden, of advocaat."