De Monstertjes in The Masked Singer

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
De Monstertjes in The Masked Singer

Monstertjes stelen de show in The Masked Singer

|
|

Laatste update:

Dit seizoen vormen de gastoptredens een nieuw onderdeel van The Masked Singer. Bekende personen zingen een lied, en de panelleden (met speciale gasten!) moeten raden wíe er achter de maskers verstopt zitten. De baldadige ‘monstertjes’ stalen in de uitzending van vrijdag de show!

Na afloop werden de harige relschoppers ontmaskerd als Spike van Zoest en Jamie Westland, van de rockband Di-Rect. Bijna niemand had het goed, maar de lol was er niet minder om!

Spike en Jamie hielden achteraf geen klaaginterview, zoals Gert Verhulst, maar showden wél hoe de voorbereidingen op hun optreden verliepen. Meedoen aan The Masked Singer is niet voor doetjes: “Oh Jezus, dit is zwaar!”

De kijkers van The Masked Singer vonden het optreden van de monstertjes hilarisch, en ze hadden geen idee wie er nou eigenlijk in de pakken zat. Hierdoor was de verrassing uiteindelijk alleen maar groter én grappiger!

The Masked Singer neemt afscheid van het Elfje

Later op de avond vertrok Het Elfje uit The Masked Singer. Niemand minder dan actrice/schrijfster Isa Hoes zat in het kostuum van dit magische boswezentje.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Andere optredens werden geven door Cupido, De Farao, Het Biggetje, De Boekenwurm én De Haai. Hier lees je welke BN’ers we allemaal verdenken.

Lees verder