Monique Westenberg bij The College Hotel Amsterdam

Veronica Superguide logo
Monique Westenberg bij The College Hotel Amsterdam

Monique Westenberg deelt hartverscheurend moment

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Sinds enige tijd zitten alle verzorgingstehuizen op slot vanwege de coronacrisis. Onze ouderen wordt daarnaast opgeroepen om écht zoveel mogelijk binnen te blijven. Monique Westenberg laat nu zien hoe pijnlijk en hard het allemaal is...

Ze deelt op haar instagram-kanaal een foto van de kleine Dré die zijn opa en oma toch nog even kan zien. Een groot hek zorgt echter voor de benodigde afstand. Maar elkaar knuffelen? Dat zit er in deze tijden (voorlopig) niet in. Elkaar op een letterlijke afstand toch even zien of bijvoorbeeld samen Facetimen, zoals Britt Dekker voorstelde, is momenteel de enige optie.

Emotioneel

Het is een beladen momentje voor de vrouw die sinds kort weer op het lichaam van haar André prijkt. "Toch elkaar even kunnen zien ❤️", schrijft Monique bij de emotionele foto.

Reacties

Monique maakt wel vaker indruk met haar insta-posts, zoals die keer dat ze haar nieuwe waardevolle job aankondigde. Maar ook nu raakt ze weer een gevoelige snaar. Dit tafereel is voor veel van haar volgers namelijk hartstikke herkenbaar. "Het gemis is ZO GROOT!!! Heb ook 2 kleinzoontjes die ik niet zie", zegt ene Joke. "Lief maar tegelijkertijd heel schrijnend", schrijft volger Erwin. Verder wordt Monique overladen met steunbetuigingen in de vorm van hartjes. Héél veel hartjes!

Voor André en Monique kwam corona overigens érg dichtbij, maar gelukkig konden ze het virus ontlopen.

Lees verder