André Hazes met Monique Westenberg

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
André Hazes met Monique Westenberg

Monique Westenberg vereeuwigd op lichaam André Hazes

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

André Hazes vormt sinds enige tijd weer een powerkoppel met Monique Westenberg en dat mag iedereen weten. Nu laat hij de naam van zijn hernieuwde liefje wéér op zijn lichaam vereeuwigen.

Huh? Wéér? Ja, eerder liet hij ook al een Monique-tattoo zetten, op zijn rug/nek. Maar volgens weekblad Weekend liet hij die weghalen nu hun breuk vorig jaar. Nu heeft hij de letters van zijn liefje onder zijn rechteroor laten laseren (kijk maar). Nou, als dat geen ultieme liefdesverklaring is, weten wij het ook niet meer! 

De nieuwe tattoo:

De oude tattoo:

André en Monique

André, die binnenkort overigens - hoe toepasselijk! - met een eigen tattoo-show komt op SBS6, is sinds een aantal weken weer helemaal happy bij de moeder van zijn kind. En zoals we van 'm gewend zijn houdt hij half Nederland maar wat graag op de hoogte van de relatie via Insta. Precies zoals hij met Bridget Maasland óók deed!

Corona

Dré kwam recent overigens ook al in het nieuws, maar dat had toen alles te maken met het coronavirus. Hij kwam mogelijk in contact met iemand die het virus heeft. Het lijkt erop dat de volkszanger en zijn Monique gewoon safe zijn. Ook liet André eerder deze week nog weten dat hij inmiddels héél anders denkt over corona: de tijd van onderschatten is nu ook voor hem voorbij. Goedzo!

Lees verder