Monique Westenberg bij The College Hotel Amsterdam

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Monique Westenberg bij The College Hotel Amsterdam

Monique Westenberg maakt indruk met nieuwe job

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Robin Heerkens

Instagram-fenomeen Monique Westenberg gaat een nieuwe uitdaging aan! Het hernieuwde liefje van André Hazes - niet vies van een sneer hier en daar - maakt indruk op haar volgers met een nieuwe 'job'.

Ze gaat aan de slag als ambassadeur voor Daniel den Hoed, een fonds dat geld ophaalt voor kankeronderzoek. Monique volgt de campagnes van deze organisatie al jaren, zegt ze op Insta. "Ik kwam niet om de rode hoed heen en de uitingen hebben mij altijd aangetrokken."

Echte Rotterdamse

Daniel den Hoed is verbonden met het Rotterdamse Erasmus MC. En Monique kan als ras-Rotterdamse natuurlijk geen néé zeggen tegen zo'n aanbod. "Toen ik gevraagd werd als ambassadrice twijfelde ik dan ook geen seconde", schrijft ze. "Want ook ik heb te veel dierbare mensen, maar ook dieren, verloren aan kanker."

Reacties

Uiteraard rijgt Monique de ene na de andere like aan elkaar. Haar ruim 600.000 volgers, die traditiegetrouw erg lovend zijn, kunnen deze nieuwe 'job' wel waarderen. Ze uiten massaal hun liefde voor Monique. "Wat ben je toch 'n kanjer", klinkt het in de comments. "Een betere keuze hadden ze niet kunnen maken." Maar ook: "Wat een mooi mens met een groot en warm hart voor mens en dier".

Lees verder