Nolan Gould

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Nolan Gould

'Luke' uit Modern Family is nu een afgetraind sportschoolbeest

|
|

Laatste update:

Modern Family-bekendheid Nolan Gould (22) presenteert zich in de nieuwe editie van People als een soort fitness-god. De Luke Dunphy-acteur trainde zich de afgelopen maanden helemaal suf nadat hij werkloos raakte.

Zijn nieuwe ripped look is het resultaat van maanden trainen, trainen en nog eens trainen. Waarom sloofde hij zich zo uit? "Ik het gevoel dat ik nu moet kiezen waar ik heen wil met mijn carrière. Een manier om dat te doen is door m'n uiterlijk en denkwijze om te gooien."

We hebben een podcast met kijktips!

Het einde van een tijdperk

Vorig jaar was natuurlijk om meerdere redenen hartstikke ruk, maar het definitieve einde van Modern Family sloeg ook in als een bom. Gelukkig kun je alles eindeloos herbeleven nu ook het elfde en laatste seizoen op Netflix staat. Het einde van de show in combinatie met de corona-pandemie zorgden ervoor dat Nolan werkloos werd. "Dus het is fijn om een reden te hebben om op te staan en gemotiveerd te blijven", zegt hij over zijn sportobsessie.

Nolans nieuwe leven

Hoe ziet Nolans next level-leven er nu uit? Nou, hij traint zo'n anderhalf uur per dag, volgt acteerlessen, schrijft én richt zich op parkour. Allemaal om ervoor te zorgen dat hij weer kan knallen met acteren zodra de pandemie voorbij is. "Het is heel gezond en positief voor me geweest. Ik eet nu veel gezonder, maar wel een stuk minder. De grootste stap was stoppen met alcohol. Maar dat heb ik als heel prettig ervaren."

Benieuwd hoe de andere Modern Family-acteurs zijn veranderd? Zo zag de cast er vroeger uit!

Lees verder