Modern Family seizoen 11 staat nu op Netflix

Veronica Superguide logo
Modern Family seizoen 11 staat nu op Netflix

Nu op Netflix: seizoen 11 van Modern Family

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

2020 is afgelopen en dat geldt ook voor de populaire comedyserie Modern Family! Netflix-abonnees kunnen nog één keer genieten van de families Pritchett en Dunphy.

2021 begint goed met achttien nieuwe afleveringen van Modern Family! Als je het einde van de geweldige serie niet op Comedy Central gevolgd hebt, dan kun je nu alsnog je kans grijpen!

Modern Family seizoen 11

Modern Family nam ons al tien seizoenen mee naar de grappige, herkenbare fratsen van de Pritchetts en Dunphys. Er werd veel gelachen, soms gehuild en de serie was jarenlang een enorme hit! De laatste jaren werden de kijkcijfers steeds wat minder, en hoewel de show relatief populair bleef, werd er toch een einde aan gebreid.

In het elfde seizoen worden de families Pritchett en Dunphy steeds groter. Er worden kleinkinderen geboren, kinderen gaan het huis uit en opa Jay (Ed O’Neill) wordt er allemaal een beetje depressief van…

Voorlopig lijkt het erop dat het verhaal van Modern Family afgelopen is. Er was sprake van een spin-off-serie over Haley Dunphy, maar deze lijkt helaas helemaal van de baan.

Als je op zoek bent naar wat andere tips om op Nieuwjaarsdag te kijken, check je dit handige lijstje!

Lees verder