Michael Jackson heeft "iets ongepasts gedaan" bij Aaron Carter

Michael Jackson

Zanger Aaron Carter beweerde altijd dat Michael Jackson hem nooit had betast, maar hij komt daar nu op terug. Hij zegt dat er toch iets is gebeurd met de King of Pop. In het programma Marriage Boot Camp: Reality Stars Family Edition vertelde het jongere broertje van Backstreet Boy Nick Carter: “Michael was, voor zover ik weet, een hele goede man. Hij heeft nooit iets gedaan wat ongepast was. Behalve één keer. Er was een ding dat hij deed dat een beetje ongepast was.” Wat Michael dan fout heeft gedaan laat Aaron niet los. 

BFF's

De twee ontmoetten elkaar tijdens de opnames van een liedje dat Michael had geschreven voor een goed doel. Aaron was toen nog maar 14 jaar en raakte goed bevriend met de popster. Volgens hem was er nooit iets seksueels aan de hand tussen de twee. 

Leugens

Eerder dit jaar kwam de beruchte documentaire Leaving Neverland uit waarin Michael Jackson wordt beschuldigd van misbruik door twee mannen. Volgens Aaron waren dit allemaal leugens en wordt de nalatenschap van de King of Pop kapotgemaakt. Zal hij er nog hetzelfde over denken na zijn laatste uitspraak? Niet alleen Aaron was negatief over de documentaire, ook Michael's bodyguard verdedigt de zanger.