Ex-bodyguard Michael Jackson onthult alle geheimen

Door Redactie
Michael Jackson

De voormalige bodyguard van Michael Jackson, Matt Fiddes, doet een boekje open over het privéleven van de overleden zanger. Op instagram laat hij weten klaar te zijn met alle geruchten die weer zijn opgelaaid met het uitkomen van de documentaire Leaving Neverland. Hij schrijft dat MJ altijd geweldig omging met hem, het personeel en zijn familie. 

Bodyguards unite

Matt Fiddes heeft jarenlang het leven van de popicoon beschermd en wist daardoor precies wie er op elk moment bij hem was. Samen met een andere bodyguard Bill Whitfield, wil Fiddes de waarheid vertellen. Hij heeft jarenlang interviews afgewezen, maar nu vindt hij het tijd om zijn kant van het verhaal bekend te maken. 

Geen geheimen meer

Michael wilde altijd dat zijn leven achter de schermen zo geheim mogelijk werd gehouden. Fiddes zegt dat hij met zijn verhaal al deze mysteries van tafel zal vegen, maar dat dit de enige manier is om Michael en zijn nalatenschap te beschermen nu de zanger zichzelf niet meer kan verdedigen. 

De beruchte 'pedodocu'

In de docu Leaving Neverland doen twee vermeende slachtoffers hun verhaal. Zij komen met overtuigend bewijs dat Michael toch pedofiele neigingen had. Hierdoor heeft de carrière van MJ geleden. Sommige radiostations draaien zijn muziek niet meer, standbeelden worden verwijderd, en fans beginnen te twijfelen aan hun idool.