Merel Westrik Ladies Night

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Merel Westrik Ladies Night

Merel Westrik onthult Fidan Ekiz als opvolger Jinek in Ladies Night

|
|

Laatste update:

De nieuwe talkshow Ladies Night van Merel Westrik ging gisteren van start en daar onthulde ze wie de opvolgster wordt van Eva Jinek, die naar RTL is gegaan. Volgens Merel is dit Fidan Ekiz. "Ik heb hele goede Hilversumse bronnen!"

'Gefelicteerd Fidan!'

Aan tafel bij Ladies Night zitten Linda de Mol, Fidan Ekiz en Stella Bergsma. "Fidan, ik mag jou feliciteren want jij wordt de nieuwe opvolgster van Eva Jinek," zegt de presentatrice. Een tijdje geleden werd al bekend dat Fidan Ekiz gevraagd was door KRO-NCRV maar er was nog niks bevestigd! Nu doet Merel dat voor ons, maar de potientiële opvolgster ontkent het nog wel: "Dan weet jij meer dan ik!" Westrik blijft bij haar uitspraak: ze heeft het toch echt gehoord!

Héle goede kijkcijfers voor Ladies Night

De talkshow ging goed van start met maar liefst 378.000 kijkers! Linda de Mol, die vaste gast is in Ladies Night is, zei bij De Wereld Draait Door dat ze al blij zou zijn met 250.000 kijkers. Nou, dat is in ieder geval dik gelukt! Op Twitter waren de meningen over Ladies Night met Merel Westrik erg gemengd.

Ladies Night is elke woensdag om 21:30 uur te zien op Net5.

Lees verder