Eva Jinek in studio

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Eva Jinek in studio

Gemist: Ontroerend afscheid Eva Jinek van de publieke omroep

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Gisteren presenteerde Eva Jinek voor het laatst haar talkshow bij de KRO-NCRV. Maar voor de aftiteling over het scherm rolde, greep ze die kans aan om een ontroerende afscheidsspeech te houden.

Bescheiden

Gisteravond kwam er een einde aan een televisietijdperk. Na vijftien jaar trouwe dienst was Eva Jinek voor het laatst te zien bij de publieke omroep. Het werd een bescheiden, maar ontroerend afscheid. In de laatste minuten van de talkshow bedankte Jinek de NPO, haar collega’s en natuurlijk de kijkers. “Voor alle keren dat u vroeg met mij bent opgestaan en laat met mij naar bed bent gegaan, ik kan u niet genoeg bedanken. Dit is geen afscheid, op naar de volgende vijftien jaar”, aldus de talkshowkoningin.

Nieuwe collega

Eerder deze maand maakte Jinek bekend dat ze een vierjarig contract heeft getekend bij RTL. Daar zal ze vanaf januari volgend jaar te zien zijn als talkshowhost. Bij haar nieuwe werkgever zal ze afwisselend met Beau van Erven Dorens een nieuw praatprogramma presenteren. Hij kijkt alvast uit naar de komst van zijn nieuwe collega. “Het is een vrouw om veel van te leren”, zo vertelde Beau deze week in een interview. Nu maar hopen dat dit powerduo komend jaar de beloftes waarmaakt!

Lees verder