fidan ekiz jinek overnemen

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
fidan ekiz jinek overnemen

Fidan Ekiz gevraagd om Eva Jinek op te volgen

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

We hebben een opvolger voor Eva Jinek, tenminste, ze is gevraagd. Fidan Ekiz! Zij is in gesprek om talkshowhost Eva Jinek op te volgen bij de KRO-NCRV. Vandaag heeft ze dat verteld aan Wilfred Genee in een radio-uitzending van Veronica Inside.

Vereerd

Ze is uiteraard zeer in haar nopjes dat ze Jinek haar oude plek eventueel mag innemen. Daarover zegt ze: "Ik voel me echt vereerd. Dit is echt de Champions League. Ik heb zeker interesse". Als ze het gaat doen zit ze binnenkort naast Jeroen Pauw om de nieuwe latenight talkshow te presenteren. Eva Jinek is naar RTL4 gegaan, iets waarover Jeroen Pauw eerder zei dat die stap haar veel geld gaat opleveren, en wellicht ook nog succes. Maar toen hij zei dat de gesprekken nog nauwelijks in gang waren gezet... Dat klopte niet helemaal. 

Hier zie je haar in actie in haar programma De Nieuwe Maan.

Naar Rotjeknor? 

Het is overigens geen zekerheid dat Ekiz het ook echt gaat worden.  Dit geeft ze zelf ook aan: "Ik presenteer nu ook De Nieuwe Maan, dat doe ik omdat ik het leuk vind om te presenteren. Maar ik ben niet de enige waarmee wordt gepraat en ik kan verder niks zeggen." Kortom, nog niets is zeker. Maar Ekiz fantaseert al wel over de lokatie vanwaar ze haar nieuwe programma wil gaan opnemen: "Als het gaat gebeuren, dan wil ik het naar Rotterdam halen. Hoe geweldig zou dat zijn?"

Lees verder