Merel Westrik, Ladies Night, terugblik

Veronica Superguide logo
Merel Westrik, Ladies Night, terugblik

Merel Westrik ondanks falende kijkcijfers 'trots' op Ladies Night

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

De laatste aflevering van Merel Westriks talkshow Ladies Night ging haast geruisloos ten onder, maar de presentatrice kijkt toch met een blij gevoel terug. Dat laat ze vandaag weten in het AD.

De presentatrice erkent wel dat het qua kijkcijfers geen beste show was. "Toch ben ik trots op wat we hebben gemaakt", zo laat ze weten. "Ik had tweehonderd vrouwen in het publiek, een bank met drie topvrouwen (als Linda de Mol, red) en leuke gasten. Zoals ik er nu over praat, lijkt het wel alsof het vijf jaar geleden was. De laatste aflevering is nog geen maand terug."

Nieuwe ervaring

Merel, die voorheen bij het RTL Nieuws werkte, zag het maken van een talkshow als een mooie uitdaging. Ze gooide zichzelf in het diepe en logischerwijs kwam ze daardoor wel wat obstakels tegen, zoals de moeilijkheden die kwamen kijken bij het onderbreken van gasten. "Ik weet het. De timing, het onderbreken. Ik laat mensen graag uitpraten." Daar kunnen sommige mensen anders ook nog wel wat van leren.

Tweede reeks

Talpa heeft nog niet officieel een streep gezet door het programma, maar niet veel mensen zijn overtuigd dat er nog een vervolgseizoen aan zal komen. Ladies Night werd namelijk (met het excuus dat het coronavirus roet in het eten gooide) vervangen door diverse romcoms.

Lees verder