Ladies Night gaat geruisloos ten onder

Door Redactie
Ladies Night, Merel Westrik, ten onder

Gisteravond was mogelijk de allerlaatste aflevering van Ladies Night te zien, maar daar waren slechts 132.000 kijkers getuigen van. Talpa besloot vorige week het programma vroegtijdig van de buis te halen vanwege het coronavirus. Of er na deze crisis een vervolg komt, is nog altijd onzeker.

"Ik wil eigenlijk niet afsluiten", zei een duidelijk geëmotioneerde Merel Westrik na het optreden van Edsilia Rombley. "Dit was Ladies Night, voorlopig. Voor nu was het de laatste.’’ 

Voorlopig of niet

Voor Merel is het te hopen dat het 'voorlopig' is, maar daar bleek vorige week nog geen sprake van te zijn. Talpa liet toen weten nog niet bezig te zijn met de najaarsprogrammering. "Er wordt nog hard gewerkt aan het schema voor later dit jaar en hierover volgt pas op een later moment informatie." Het is voor Merel dus nog maar af te wachten of haar programma ook na de hele coronacrisis terugkeert. Met de kijkcijfers van deze week geven wij dat echter weinig kans (en wat zou Angela de Jong daar blij mee zijn). 

Bridget Jones

Kijkers krijgen vanaf volgende week iedere woensdag een film voorgeschoteld, zoals Love Actually en Bridget Jones’s Diary. "We denken dat we onze kijkers daarmee op dit moment het meest plezier doen", zo laat de zender weten.