Ladies Night, Merel Westrik

Veronica Superguide logo
Ladies Night, Merel Westrik

Oh nee! Toekomst Ladies Night onzeker

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Redactie

Na zes afleveringen komt er woensdag vroegtijdig een einde aan Merel Westriks talkshow Ladies Night. Vanwege het coronavirus haalt Talpa het programma eerder van de buis. Onzeker is of het programma na die tijd nog wel een vervolg krijgt.

"Talpa Network volgt de richtlijnen van het Ministerie van Volksgezondheid en het RIVM", zo verklaart een woordvoerder van de zender. "Binnen die richtlijnen hebben we een aantal afleveringen van Ladies Night gemaakt maar we hebben nu toch besloten de opnames te staken."

Films op Net 5

De zender heeft besloten om in plaats van Ladies Night enkele films te gaan uitzenden op dat tijdslot, zoals Love Actually en Bridget Jones’s Diary. "We denken dat we onze kijkers daarmee op dit moment het meest plezier doen.” Het is niet de eerste keer dat Talpa met deze oplossing komt: in de maand december werd Net 5 al omgetoverd tot Lovely December en eerder dit jaar ontstond de 'dominante donderdag' met alle Fifty Shades-films.

Onzekere toekomst

Het is overigens nog niet bekend of Ladies Night na deze coronaperiode weer terugkeert. Het programma, dat afgelopen week slechts 163.000 mensen wist te trekken, is geen partij in de talkshowoorlog. Volgens Talpa is het nog te vroeg om iets over de toekomst van het programma te zeggen. "Er wordt nog hard gewerkt aan het schema voor later dit jaar en hierover volgt pas op een later moment informatie." We gaan het in de gaten houden, maar we geven het weinig kans. 

Lees verder