NET5 komt binnenkort met alle Fifty Shades-films, waaronder de tv-première van Fifty Shades Freed!

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
NET5 komt binnenkort met alle Fifty Shades-films, waaronder de tv-première van Fifty Shades Freed!

Oeh! Aah! Net5 zendt alle Fifty Shades-films uit!

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Stefan Keerssemeeckers

Tijdens de koude winteravonden komt NET5 met heet vermaak over de brug. De zender zendt binnenkort Fifty Shades Of Grey, Fifty Shades Darker én Fifty Shades Freed uit!

Vanaf 30 januari is het op NET5 ‘dominante donderdag’: op die dag is Fifty Shades Of Grey om 20:30 uur te zien. Op 6 februari volgt Fifty Shades Darker en een week later volgt het klapstuk: de tv-première van Fifty Shades Freed!

In de Fifty Shades-reeks, gebaseerd op de boeken van E.L, maakt studente Ana Steele (Dakota Johnson) kennis met de rijke zakenman Christian Grey (Jamie Dornan). Grey heeft grote emotionele problemen en kan alleen zijn trilei kwijt door SM-contracten aan te gaan.

Fifty Shades

Ana ziet dat eigenlijk niet zo zitten en probeert een echte relatie met Grey aan te gaan. Het verleden van Grey is echter nogal… ingewikkeld, wat de relatie steeds onder druk zet. Naast de nodige billenkoek en bondage gaat Fifty Shades vooral ook over wie uiteindelijk de baas is in hun relatie.

Er wordt heel vaak lacherig gedaan over de Fifty Shades-boeken en -films, maar er werden wel 2 miljoen boeken uit de serie in Nederland en Vlaanderen verkocht. Vooral de tv-première van het slotstuk Fifty Shades Freed lijkt een slimme zet van NET5.

Lees verder