Megan Fox en Brian Austin Green uit elkaar na ruim 10 jaar huwelijk

Megan Fox en Brian Austin Green

In zijn eigen podcast Context with Brian Austin Green vertelt de acteur emotioneel over de problemen die hij en zijn vrouw Megan Fox hadden de afgelopen tijd. Hij zegt zelfs dat ze al maanden uit elkaar zijn! Het stel was al sinds 2010 getrouwd en heeft 3 kinderen samen.

'Het is wat het is'

Relaties zijn voor iedereen moeilijk en soms ingewikkeld (daar weten deze MAFS en BzV-kandidaten alles van!). Brian vertelt hoe de problemen in zijn relatie begonnen: Na Halloween was Megan voor opnames een paar weken weg en hij merkte hier al dat er iets goed mis was... als hij haar confronteert geeft Megan toe dat ze zich meer op haar gemak voelt zonder hem. Dat is natuurlijk niet wat je wil horen."Ik was geschokt en boos nadat Fox me na haar terugkeer vertelde dat ze gelukkiger was zonder mij", zegt de emotionele Brian. Na wat tijd apart, zien ze dat ook dit de situatie niet verbetert en besluiten ze nu echt uit elkaar te gaan. "Het is wat het is".

Megan Fox en Brian Austin Green uit elkaar na ruim 10 jaar huwelijk

Nog steeds familievakanties

Brian wil wel nog samen op vakantie en uitstapjes maken als familie. Zo willen ze voor de kinderen een zo'n normaal mogelijke situatie creëren. "We kunnen niet doen alsof het de kinderen niets doet, maar we kunnen zelf bepalen hoe het ze beïnvloedt", legt hij uit. 

Happy Halloween?

505.5k Likes, 0 Comments - Megan Fox (@meganfox) on Instagram: "Happy Halloween?"

Nieuwe vriend Megan?

Megan schijnt zelfs al contact te hebben met iemand anders en het is een hele bekende naam! Volgens Brian heeft de Transformers-ster (bekijk hier de releasedatum van de nieuwste film) al een tijdje contact met rapper Machine Gun Kelly (Richard Colson) die ze op de set van haar laatste film ontmoette. "Ik heb hem nog nooit ontmoet, maar ik vertrouw haar oordeel en hij lijkt me een leuke gast", vertelt Brian. De acteur hoopt dat deze podcast ervoor zorgt dat mensen ze met rust laten. "Het is een goed platform om mijn verhaal te doen en dan hoop ik dat mensen ons de tijd geven om zelf met de situatie te leren omgaan".