Boer zoekt Vrouw Johan BzV 2014 Denemarken

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Boer zoekt Vrouw Johan BzV 2014 Denemarken

Boer zoekt Vrouw-Johan wil na verbroken relatie geen vrouw meer

|
|

Laatste update:

Geschreven door:
Alie Sierkstra

De Deense boer Johan deed in 2014 mee aan Boer zoekt Vrouw. Het leek erop dat hij in briefschrijfster Ingrid de ware had gevonden. Die relatie was echter geen lang leven beschoren. Ook op dit moment is boer Johan single… En eigenlijk lijkt hij dat wel prima te vinden.

Boer zoekt Vrouw-Johan opnieuw single

Johan vertelt aan het tijdschrift Weekend dat hij opnieuw single is. We kennen de Deense boer natuurlijk van zijn deelname aan het Boer zoekt Vrouw-seizoen van 2014. Na drie jaar samen te zijn geweest met Ingrid vond Johan in 2018 nieuw liefdesgeluk. Ook die relatie is inmiddels echter op de klippen gelopen… "Het leek veelbelovend. Het was een Nederlandse vrouw", vertelt de oud-Boer zoekt Vrouw-deelnemer. Het probleem was echter dat zijn nieuwe vlam niet in de buurt woonde. Zodoende was het een gedoe om elkaar te zien: “Zij was er drukker mee dan ik, het kwam vooral van haar kant. Voor mij hoefde het eigenlijk niet zo."

Johan uit BzV wil geen vrouw meer

Helaas heeft Johan ook geen contact meer met zijn Boer zoekt Vrouw-match Ingrid: “Hoe dat komt en of ik echt nooit van haar heb gehouden? Ik weet het niet. ... In het begin was het wel leuk met haar hoor, makkelijk zat, maar na verloop van tijd dacht ik: het is wel goed, laat maar. Het is wat met die vrouwen." Met andere woorden: Johan is er door alle tegenvallende ervaringen wel klaar mee: "Ik ben niet meer op zoek, ik wil geen vrouw meer".

Je zou het met al die heftige berichten over verloren geld en drugsgebruik bijna vergeten, maar Boer zoekt Vrouw draait natuurlijk eigenlijk om het vinden van de liefde van je leven… En mogelijk is dat boerin Annemiek toch gelukt!

Lees verder