Optimus Prime in Transformers

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Optimus Prime in Transformers

Nieuwe bioscoopfilm Transformers heeft een releasedate

|
|

Laatste update:

De Transformers zijn weer terug van (nooit helemaal) weggeweest! Al eerder onthulde Netflix de adembenemende trailer van Transformers: War for Cybertron. En deze week werd ook nog bekend dat de Oscarwinnende regisseur van Toy Story 4 werkt aan een animatiefilm die draait om Megatron. Aan dat indrukwekkende rijtje kan nu ook nog een gloednieuwe bioscoopfilm rondom de ‘robots in disguise’ worden toegevoegd. Dit weekend werd bekend wanneer deze in première gaat!

Huizenhoge robots

Volgens The Hollywood Reporter zal de nieuwe Transformers-film vanaf 24 juni 2022 in de bioscopen draaien. Over de plot kunnen we je nog weinig vertellen, maar we weten wel al dat filmstudio Paramount momenteel twee projecten in ontwikkeling heeft waarin de huizenhoge robots elkaar naar het leven staan.

Beestachtig

De eerste is gebaseerd op Beast Wars, een spin-off waarin de Autobots en Decepticons zijn vervangen door de beestachtige Maximals and Predacons. Het tweede project zou een vervolg zijn op Bumblebee, de hitfilm uit 2018 met het sympathieke Volkswagen Kevertje in de hoofdrol. Het is helaas nog onbekend welke van de twee projecten uiteindelijk in de lente van 2022 in de bioscopen zal draaien. Gelukkig hebben we in de tussentijd dus nog genoeg om naar uit te kijken!

Lees verder