Megatron in Transformers War for Cybertron Trilogy op Netflix

Veronica Superguide logo
Veronica Superguide logo
Megatron in Transformers War for Cybertron Trilogy op Netflix

Netflix onthult oogstrelende trailer Transformers: War For Cybertron

|
|

Laatste update:

Dit weekend vindt in Amerika de New York Toy Fair plaats, een van de grootste speelgoedbeurzen ter wereld. Netflix greep deze conventie aan om hun nieuwste animatieserie te presenteren, genaamd Transformers: War For Cybertron Trilogy. Zoals de (akelige lange) titel al weggeeft, belicht deze exclusieve Netflix-serie de strijd om Cybertron, de thuisplaneet van de Transformers. Hierbij komen de machtsbeluste Megatron en de dappere Optimus Prime recht tegenover elkaar te staan. En van de trailer worden we nu al blijer dan van Transformers: The Last Knight!

Fanfavorieten

De Transformers schitterden natuurlijk al vaker in hun eigen animatieseries, maar niet eerder werd de eeuwige strijd tussen de Autobots en Decepticons zo fraai in beeld gebracht. De Japanse anime-stijl past perfect bij de hightech scienceficion-setting. En die voelt direct vertrouwd aan. Naast Optimus Prime en Megatron zullen namelijk ook fanfavorieten als Bumblebee, Starscream en Soundwave hun opwachting maken. Het is dan ook geweldig nieuws dat Transformers: War For Cybertron Trilogy drie seizoenen telt, die waarschijnlijk ieder zes afleveringen beslaan.

Hoewel Transformers: War For Cybertron Trilogy nog geen officiële releasedatum heeft, belooft Netflix dat deze exclusieve animatieserie binnenkort in première gaat!

Lees verder